Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

1. Společnost Skotchka.cz - Dušan Rohel (dále jen provozovatel) jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje kupujících za následujícími účely:

  • uzavírání kupních smluv prostřednictvím webové stránky, přičemž pro tento účel jsou osobní údaje zpracovávány provozovatelem, pro kterého je to nezbytně nutné s ohledem na uvedený účel. Neposkytnutí těchto údajů má za následek nemožnost zpracování kupních smluv prostřednictvím webových stránek, a nabízení zboží a služeb, včetně zasílání obchodních sdělení elektronickou formou na e-mailovou adresu kupujícího, přičemž pro tento účel zpracovává provozovatel osobní údaje kupujících pouze s jejich souhlasem po dobu 5 let od udělení tohoto souhlasu, nezruší-li kupující svůj souhlas se zpracováním tohoto údaje dříve.

2. Provozovatel osobní údaje kupujících uchovává v souladu s platnými obecně závaznými právními předpisy, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Osobní údaje kupujících jsou zpracovávány automatizovaně a jsou zabezpečeny proti neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k osobním údajům, proti jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, jinému neoprávněnému zpracování, jakož i jinému zneužití. Provozovatel archivuje rovněž poptávky kupujícího vytvořené prostřednictvím webové schránky, a to po dobu 5 let od jejich vzniku.

3. Provozovatel může zpracováním osobních údajů kupujícího pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Pověřeným zpracovatelem osobních údajů může být zejména agentura zajišťující technický provoz těchto webových stránek, či dodavatel zboží.

4. Kupující má ve smyslu § 21 zákona č. 101/2000 Sb., tj. právo přístupu k osobním údajům, které se jej týkají, a právo požadovat vysvětlení, dále právo požadovat blokování, opravu, doplnění nebo likvidaci svých osobních údajů. Kupující má rovněž právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 (www.uoou.cz).

5. Kupující, který udělil provozovateli souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely nabízení zboží a služeb je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat na adrese:

Skotchka.cz
Dušan Rohel
Reální 4
702 00 Ostrava 1

nebo e-mailem na adrese obchod@skotchka.cz Souhlas se zasíláním obchodních sdělení elektronickou formou může kupující odmítnout i při zasílání každé jednotlivé zprávy. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů až do doby takového odvolání.


  Obchod

Tento shopík jsme otevřeli někdy v květnu 2002. Dlouhodobě se věnujeme board sportům, kitesurfing, skate a longboarding, ski a snowboarding atd. Nabízíme veškerý sortiment k těmto sportům , ale také bohaté zkušenosti. Najdete u nás také servis sportovních potřeb či půjčovnu.

  Novinky E-shopu
  Rychlý kontakt
  Skotchka Ostrava

Reální 4
702 00 Ostrava 1

+420 604 865 501

www.skotchka.cz